Puh! Hva har jeg gjort?

Første dag som Marthe med joggesko har vært hard. Det er mange år og betydelig flere kilo siden sist denne dama virkelig var i bevegelse.Tre dager i uka skal jeg trene! Jeg synes det er tungt å skulle løpe i 40 minutter. Spinning er skummelt, bare spør Lene om det, hehe 🙂 Og styrketrening , det orker jeg ikke å snakke om ennå. Og dette er det jeg skal bedrive treningstida mi med fremover. Hva er det jeg har begitt meg ut på? Treningsveilederen min sier jeg kommer til å greie dette, så foreløbig stoler jeg kun på henne. Dette skal du greie, Marthe!  Det blir artig etterhvert… Og det håper jeg! For akkurat nå synes jeg virkelig ikke det. Foreløbig er det bare tungt…

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *