Hvorfor må alle de perfekte damene være der jeg trener?

I dag dro jeg blid og fornøyd til treningsstudio.  30 minutters løping sto først på programmet. Problemet er bare det at jeg aldri har klart det tidligere, å løpe så lenge altså. Jeg har alltid måttet gå innimellom korte, korte løpeintervaller. Det var nokså fullt inne i lokalet, men jeg fant en ledig tredemølle og prosjektet LØPE i 30 minutter var i gang. Jeg var omgitt av to perfekte vi som elsker å løpe og trene og er i superform pene damer. To løpegazeller rett og slett! Jeg følte meg veldig som en krysning mellom hvalross og elefant der jeg dundret i veg på tredemølla. Disse løpegazellene løp selvfølgelig dobbelt så fort og langt som meg, men i dag klarte jeg å løpe hele tiden !!! Superfornøyd med meg selv forlot jeg tredemølla for å avslutte dagens bragd med styrketrening. Liggende bekkenløft og benpress med mere sto for tur. Endelig var jeg kvitt løpegazellene, trodde jeg. Men plutselig var jeg omringet igjen. Løpegazellene var plutselig blitt til to skumle muskeltroll som løftet og presset hva det måtte være…Med mine skarve 70 kg som motstand under benpress-øvelsen, ble jeg igjen psyket ned. På nytt fikk jeg virkelig gnidd det inn. Det at jeg er utrent og i dårlig form. Men jeg klarte å løpe i 30 minutter i dag, og gleden over det klarte de heldigvis ikke å ta fra meg 🙂

Marthe

Annonser

1 tanke om “Hvorfor må alle de perfekte damene være der jeg trener?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *