Ullared, Dostojevskij eller elipsemaskin?

Har man først laget en treningsblogg så nytter det ikke å ligge på sofaen. Jeg kan ikke oppdatere bloggen med informasjon om at jeg har oppholdt meg i horisontal stilling på sofaen og sett på Ullared eller ekstem oppussing. Kan vel til nød gjøre det hvis jeg har lest Dostojevskij mens jeg lå på sofaen, men det holder ikke.

Straks skal jeg ta på meg joggeskoene og ta sats og hoppe over dørstokkmila. Dørstokkmila mi så forresten slik ut da jeg kom hjem fra jobb i dag.

Nå står den en elipsemaskin på 3T og venter på meg. Trimming på elipsemaskinen er faktisk ganske artig. Spesielt hvis jeg følger med på kaloriforbrenninga. 🙂 Synes også at den virker godt inn på løpeformen.

 🙂 Lene

Annonser

1 tanke om “Ullared, Dostojevskij eller elipsemaskin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *