I morgen blir det fest!

Endelig er denne treningsuka over. Jeg gjør det jeg skal, men jeg liker det fortsatt ikke, å trene altså… Men nå er det bare helg og kos. I morgen skal jeg avslutte uka med fest. Det gleder jeg meg veldig til! Og festen er til ære for ei som jeg setter veldig, veldig stor pris på. Lene med joggesko har bursdag i morgen, og jeg er så heldig at jeg er invitert til bursdagsfesten hennes.  Jeg har kjent denne fantastiske dama lenge, og jeg blir bare mer og mer glad i henne.  Jeg ser frem til dette året hvor vi skal jobbe mot det samme målet. Jeg lover at jeg skal trene masse, slik at vi kan løpe sammen i september, Lene! Ha en fantastisk fin dag i morgen.

Ha ei fortsatt fin helg!

Marthe

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *