Du er flink flink flink flink flink

Har vært flink igjen, og trena både i dag og i går. Sykla i går og elipsemaskin i dag. Er veldig fornøyd med å ha kommet til det punktet hvor det er noe som mangler i hverdagen hvis jeg ikke får komme meg på trening. Med full jobb og tre barn er det ikke lett å få tid til å trene. Det er det jeg er flink til  si til meg selv. Men det er lett. Man har tid til det man har lyst å ha tid til. punktum.

Og hva har jeg lyst til? Jo jeg har lyst å føle meg opplagt og fornøyd. Jeg har lyst å føle meg i god form. Jeg har lyst å føle meg viktig nok for meg selv til at jeg prioriterer det som føles bra for meg.

Akkurat nå er det godt å kjenne at jeg er motivert. Motivasjon er ferskvare har jeg lest, og må brukes mens den er fersk. Ikke legg den i fryseren sammen med smultringene fra jul. Motivasjonen øker sikkert med lyset som sakte er på tur tilbake. Om et par måneder er det bare veier og vi kan jogge i skog og mark!

Du er flink flink flink flink flink flink- herregud du er så flink og spesiell!

🙂 Lene

Annonser

5 tanker om “Du er flink flink flink flink flink

 1. Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so
  I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Fantastic blog and amazing design. http://www.yahoo.net

 2. I’ve been browsing on-line more than 3 hours these days, yet I by no means discovered
  any attention-grabbing article like yours. It is beautiful
  value sufficient for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the net will likely be much more helpful than ever before. http://bing.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *