Jeg løper!!!

Mandag var jeg på zumba. Tirsdag var det pulsspinn og i dag har jeg løpt! Jeg løp i 40 minutter. Superfornøyd med meg selv avslutter jeg denne treningsuka. Det er hardt å si det, men pulsspinn liker jeg. Jeg har allerede booket ny time neste tirsdag formiddag.

Forrige helg var det bursdagsfest og kos. Det blir det jammen denne helga også. Prinsessa vår har bursdag, og det må feires.Men på mandag er jeg klar igjen. Drømmen er å være i superform i september, så får tida vise om jeg er det.

Jeg blir veldig inspirert til å trene av min treningsbloggvenninne, Lene. Hun er så flink, men det synes jeg jammen at jeg også begynner å bli.  Ha en fortsatt fin torsdag 🙂

Marthe

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *