Fantasitur på Tjeldbergtinden

Virkelighet: Huseby, snevåt og grå søndag i februar,3T treningssenter, 45 minutter på elipsemaskin klokken 10.00 i dag 6.2.11, kaloriforbrenning ca 600, distanse ca 3 km.

Fantasi: Lofoten: varmsommerkveld i juli. Kjører fra Kabelvåg til Osan. Parkerer på parkeringplassen ved biltilsynet. Går stien opp til Tjeldbergtinden i hurtig tempo. Kjenner  varmen som ligger igjen i fjellsia etter en fin sommerdag. Kjenner lukt av hav, skog og blåbæra som snart er moden. Går opp til toppen i godt tempo, svetten pipler. Stopper med jevne mellomrom for å nyte utsikten, ta bilder og drikke litt vann. Treffer noen få på turen opp. Hilser på de jeg møter og veksler noen ord om den fine dagen og utsikten. Plages litt av mygga som begynner å komme frem på kvelden. Når toppen av fjellet og skriver navnet i boka, nyter utsikten mot Kabelvåg og Skrova før jeg rusler nedover igjen. Holder tempoet oppe for å få fullt utbytte av turen. Løper når jeg kommer ned til grusveien og frem til bilen. Stopper ved bilen.

 

Går av elipsemaskinen, tar på vintersko og vinterkåpe og rusler hjem i den våte snøen…

🙂 Ha en flott søndag! Snart er det sommer!  Lene

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *