Jeg snører min sekk, jeg spenner mine ski…

I dag har jeg vært i slalombakken, for første gang på mange år. Nydelig vær; sol og iskaldt. Har splitter nytt skiutstyr og klær takket være en nylig feiret førtiårsdag. 🙂

Økta startet med knallhard oppvarming av alle muskelgrupper i øvelsen «få foten nedi slalomstøvelen» Ingen enkel øvelse. Jeg presset og presset men foten ville ikke nedi. Mannen min kom med muntre heiarop på sidelinjen. Etter en stund tenkte jeg at dette går ikke, jeg må bare dra hjem uten  få prøvd skiene. Men etter lirking, pressing og heiing fikk jeg endelig foten nedi! yuhuu

Alt etterpå var kun artig. Så artig at det føles nesten er feil å kalle det trening. Man kan vel umulig forbrenne kalorier på noe som kun er artig. Så deilig å suse nedover bakkene, med utsikt over vakker vinterkledt natur som bader i februarsol. Også er det jo et stort pluss å gjøre noe sammen som hele familien synes er artig. Mann og  barn koste seg like mye som meg. Men alpint er fin trening og ca to timer utgjør ca 800 kalorier. (skkert akkurat like mange som det var i den enorme kanelbollen neddynket i melisglasur som jeg spiste i kafèen.)

Denne uken har det vært lite trening på treningssenter, men jeg  har gått på ski to ganger. Og hva er vel bedre enn å trene ute i den frie naturen? Men i morra er det morsdag og den bør kanskje feires med en pulsspinn-time på 3T?

Ha en sprek morsdag alle mødre 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *