Opp mot makspuls!

Opp mot makspuls runger det i spinningsalen. Jeg skjønner ikke bæra 🙂 Det er tydelig at det er mye som skal læres når man er fersking på treningssenter.  Under pulsspinntimen skal pulsen opp mot maks. Men hva betyr det?  Jeg aner jo ikke hva makspulsen min er. Hvordan finner jeg ut det?

Jeg spør sidemannen min og får til svar: Sjekk pulsklokka vel…. Men som fersking har jeg selvsagt ikke det. Og hva skal jeg med pulsklokke når jeg ikke aner hva makspulsen min er? Jeg tråkker i vei og pulsen er høy,  og undrer meg over om jeg er opp mot makspuls. Jeg blir i allefall sliten…

Jeg vurderer å ønske meg pulsklokke.

Marthe 🙂

Annonser

1 tanke om “Opp mot makspuls!

 1. Kjøp deg pulsklokke!
  Dyre i Polar-versjon fra sportbutikker eller billige utgaver på Clas.
  Med pulsklokke får du testet maxpuls på 3t, en ikke særlig behagelig test,
  men etter den vil du få et helt annet utbytte av all kondisjonstrening!!!!!!!
  Meld dere på 3t sitt lag på st Olavsloppet i slutten av Juni.
  Fantastisk opplevelse, jeg har deltatt de to siste årene, og de bryr seg slett ikke om hvor fort du springer, bare du gjør så godt du kan!
  Kanskje vi sees?
  Lykke til med løpingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *