Sykkelskofobi

Jeg har blitt kjent med en hittil ukjent lidelse kalt sykkeskofobi. Det er en lidelse som inntreffer når man verdensvant har spasert inn i spinningsalen med splitter nye sykkelsko, for så bli sittende mens timen er ferdig. Mens de andre tøyer ut og takker for timen sitter du der, fordi du ikke kommer deg løs fra sykkelen. Ikke så verdensvant da nei! Klipsen under skoen min hadde kilt seg fast og intruktøren som var ganske svett fra før måtte bruke sine siste krefter på å få skoen laus med bruk av skruhjern og rå muskelkraft.

Men i går  trosset jeg fobien og var jeg tilbake i spinningsalen. Ikke fullt så verdensvant da jeg kom inn men veldig kry da jeg kom ut, jeg satt ikke fast!  Marthe også synes pulsspinn er artig g det er jeg veldig enig i. 🙂  Jeg synes ikke det er spesielt artig å sykle ellers, men følelsen i en spinningsal, med dempet belysning, fengende musikk på høyt volum og energien av 20-30 andre pustende og pesende syklere er helt topp. Oppvarming og så fire drag av fire minutt. Timen er ferdig før jeg vet ordet av det, og jeg blir skikkelig sliten og svett. Full valuta for timen med andre ord.

God helg 😉

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *