Orker jeg å fullføre Oslo Maraton?

I dag har jeg vært på 3T. Det er utrolig kjedelig å løpe på tredemølle. Men jeg gjør det fordi Mariann har sagt at jeg skal.  Jeg løper og trener og sliter. Det er så sykt tungt når man er i dårlig form. Og jeg kan dessverre  ikke skylde på andre enn meg selv for at jeg er utrent og halvfeit.  For det er jeg fortsatt! Det skal litt mer til å forandre en hvalross til en sylfide.

Nå er ikke det noe mål i seg selv. Jeg har sagt ja til å løpe sammen med Lene med joggesko på, og det må jeg greie å gjennomføre. Akkurat nå vet jeg bare ikke hvordan jeg skal orke å løpe så langt…. Men Mariann har vel en plan for det også 🙂 Det håper jeg i allefall 🙂

Tre dager i uka trener jeg på 3T, og det eneste jeg liker av det jeg gjør der er pulsspinntimene. Hvorfor meldte vi oss ikke på pulsspinnmaraton? , spør jeg meg selv av og til.

Heldigvis skal jeg møte Mariann til uka.  Hun får nok lurt meg til å tro at jeg orker å fullføre dette prosjektet. Inntil da får jeg bare glede meg over en ny pulsspinntime i morgen, og at det snart er helg.

Marthe 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *