Grønn av misunelse….

 Lene løper.  Jeg tror hun elsker å løpe. Og hun synes det er lett.  Jeg er grønn av misunelse. For jeg sliter. Både med motivasjonen og lysten. Jeg har gått på en smell. Ikke bokstavlig talt. De siste 14 dagene har influensa, feber, øyekatarr og  «you name it» herjet kroppen. 

Våren har også kommet til Trøndelag. Den har jeg kost meg med gjennom de skitne stuevinduene våre.  Jeg drømmer om å komme meg ut av huset for å trene, men det ser ut som om det tar tid. Før jeg ble syk møtte jeg Mariann. Hun er treningsinstruktør på 3T, treningssenteret jeg går på. Hun har troen på meg! Greier du å løpe 10 km , Marthe, fullfører du Oslo Maraton! Jeg liker Mariann. Og som jeg har nevnt tidligere, når Mariann sier noe, da blir det sånn!

Så nå venter jeg bare på å bli frisk. Så er jeg i gang igjen 🙂  Og Lene da skal du ikke føle deg for trygg 🙂 ….

Marthe 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *