Jeg løper og løper og løper…

Våren har kommet til Trøndelag. I påska viste værgudene seg fra sin beste side noen dager. Det ble varmt. Et par dager hadde vi høyeste temperatur i landet 🙂 Jeg har løpt ute. Men det går sakte fremover må jeg si 🙁

Til helga skal jeg feire min gode, flotte, snille bloggvenninne, Lene! Hun har invitert til jentefest. Jeg har så lyst til å løpe sammen med henne. Men fordi jeg er i så utrolig dårlig form tør jeg ikke. Hun kommer til å løpe fra meg, og det er helt i orden. Men det er så flaut når jeg løper så mye kortere enn henne. Før Lene løpegazelle er ferdig med oppvarminga, er jeg ferdig med turen.

Jeg må bare løpe og løpe og løpe og løpe. Så skal jeg spørre om vi kan ta en løpetur sammen, hvis jeg tør da 🙂

Marthe 🙂

Annonser

1 tanke om “Jeg løper og løper og løper…

  1. Mamma er en kollega av Lene (jeg var også det en sommer, forsåvidt) og tipset meg om denne bloggen. TAKK for inspirasjon!! Lene: takk for et mål å jobbe mot, og Marthe: takk for at du beskriver hvordan jeg har det nå! Jeg nekter å løpe sammen noen som helst foreløpig, og ser bare alle disse gærningene som spøler rundt i Frognerparken. Det er faktisk godt å høre at ikke alle er riktig der enda. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *