Første delmål: Trondheimsløpet.

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen. Men det betyr ikke at  lat-makken har tatt meg. Jeg har løpt to ganger i uken siste ukene. Det er for lite og skal økes til tre ganger. Tenker å løpe to korte turer på 30 min og en lengre tur 45-60 min hver uke. Må trene på å løpe fortere og lengre. 

Vi har et mål som ligger en måned frem i tid. Vi skal være med på Trondheimsløpet 9.juni. Det er to distanser å velge mellom, 8 km og 13 km. Vi satser på den korteste distansen. Det er fint å ha et mål å trene mot. Før løpet skal vi få løpt sammen, jeg og Marthe. Det har vi ennå ikke prøvd.

Som dere vet så har alle seriøse treningsbloggere egendesignet t-shirt. Her er vår:

Jeg har akkurat vært i Lofoten. Det var veldig godt å være «hjemme» en tur i vakre Lofoten. Fikk også tatt en kort løpetur ut til Ørsnes. Deilig å springe i kjølig vårluft.

Nå er den en fantastisk tid vi har foran oss. Har lovt meg selv mange løpeturer i marka i mai.

  Ha en flott MAI alle sammen  🙂 

 Lene

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *