Det løpes og løpes

Tida flyr avgårde. Vi trener og trener. Det går sakte, sakte fremover. 9. juni skal jeg løpe Trondheimsløpet sammen med Lene. Det blir tungt. Det vet jeg allerede nå. Men det skal bli fint å få løpt litt lenger enn det jeg gjør på treningsøktene mine i dag.

At jeg skal orke å løpe halvmaraton i Oslo 25. september virker veldig fjernt akkurat nå. Men jeg gir ikke opp. Jeg skal trene masse, og løpe ute.  Jeg merker at formen blir bedre, men etter å ha vært svært innaktiv og lat i mange år tar det tid å komme i form.

Jeg fant løypeprofilen til Oslo Maraton  2011 på nettet :  http://www.oslomaraton.no/wp-content/uploads/2011/02/Halvmaraton-2011.pdf Tenk om jeg greier å gjennomføre dette nokså vågale prosjektet mitt! Da kommer jeg til å være veldig fornøyd med meg selv 🙂

Mens jeg løper skal jeg tenke på dette : http://www.oslomaraton.no/pdf/Beskrivelseavloypen2011.pdf Da kommer løpeturen til å bli en sann fornøyelse.

 

Ha ei riktig god helg, folkens!  Kos dere med eller uten joggesko.

Marthe 🙂

Annonser

1 tanke om “Det løpes og løpes

  1. Dette kjem du til å fikse, Marthe! Eg er heilt sikker. Masse lykke til. Eg og ei veninne skal springe noko som heiter Vossaloopen i slutten av august. Det er distanse som ein halvmaraton, så det blir litt trening her også framover. Syns det er artig å følgje med bloggen din 🙂 I morgon skal eg ha mitt første møte med Marthe, min nye PT på 3T. Er litt spent på korleis ho er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *