Vi er flinke og spreke!

Søndag var vi på løpetur sammen, jeg og Marthe. Det gikk veldig bra og vi løper godt sammen. Det er så deilig å løpe i marka at det er en lyst. Misforstå meg rett, det er tungt og slitsomt men veldig godt.  Det føles som en annen utfordring enn å løpe på asfalt fordi terrenget er så variert. Det er tungt å jogge i oppoverbakker og det gikk ganske sakte oppover. Vi løp hele tiden; turgåring er for pingler! Vi er ikke pingler. Vi er spreke damer i vår beste førtiårskrise, med pulsklokke, gps på arma og på mobilen og fancy løpetights og nye joggesko. 😉

Det ble en relativt kort tur; ifølge Sportstracker på min Nokia så var turen på nesten 4 km, gjennomsnittsfart på 11.17 min pr km. Ikke noen verdensrekord men en god begynnelse. Vi var ikke helt utslitt etterpå, så vi skal nok klare løpet på 8 km i juni uten problem. Vi må bare bli litt bedre på motbakkeløping. Og det skal vi bli, vi har fortsatt 3 uker igjen å trene.

17.mai tradisjon. Når man har gjort ting to ganger så er det en tradisjon. Jeg har nå etablert 17.maijoggeturtradisjon. Det er veldig deilig å jogge i marka etter at jeg har fått av bunaden og trange bunadsko. Føles iallefall veldig bra etter overdose med kremkaker og is.

🙂 Lene

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *