…opp med tempoet!

I går sprang jeg samme turen som på søndag. Heldigvis virket GPS på mobilen og turen viser seg å være 10,5 km langt. Jeg sprang på en time og åtte minutter! Prøvde det jeg kunne for å få opp tempoet og resultatet var hele 60 sekunder raskere enn sist… Her må det jobbes for å få opp tempoet.

Langdryg bakke fra Granåsen og opp mot Smistad.

De to første kilometrene er alltid tunge. Men når jeg har blitt varm og kommet inn i rytmen så går det som en lek. Det er så deilig å løpe i åpent landskap og se utover grønn enger fulle av blomster.
Gleder meg allerede til neste tur. Tenker å ta to kortere turer på 6-7 km i marka og en lengre tur på 10-12 kilometer i uka. Etter sommerferien blir det mer trening på turer på 15-20 km frem mot Oslo Maraton.

Kor va dæm hen?? Kor va dæm hen??

Med utsikt som dette,lukt av gress og sommerblomster og musikk på øret og tankene som flyr er løping helt fantastisk!  Men skal jeg få opp tempoet må jeg ta meg ut litt mer en jeg gjør nå. Neste gang skal jeg klare runden på 60 minutter.

Åpent landskap

Ha en flott sommeruke! 🙂 Lene
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *