Om kort tid braker det løs

Jeg er skikkelig stressa for tida. Nå er det bare dager igjen før vi skal til pers. Jeg trener og løper og håper at dette holder til mål.  Lene er i storslag. Hun er flink og har et misunnelsesverdig pågangsmot. Hun er rask og sprek og gleder seg til å løpe halvmaraton i Oslo.

Jeg er litt for lat, men seig og sta som et esel. Jeg gleder meg ikke til å løpe, men dette skal jeg klare å fullføre. Hvordan vet jeg ikke helt enda.

Her kan dere se hvor vi skal løpe (løypeprofil): http://www.oslomaraton.no/deltager/forslag_nyeloyper2011/halvmaraton/

Akkurat i dette øyeblikk er det 23 dager og 10 timer til det braker løs i Oslo.  Jeg håper at jeg i løpet av disse dagene får masse energi og entusiasme. Når startskuddet går skal også jeg tenke at dette blir gøy. Dette går bra! Lykkes jeg med dette vågale prosjektet mitt, kan det hende vi melder oss på et nytt løp. Tida får vise. Inntil da får jeg bare trene og trene og trene og….

Marthe 🙂

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *