Stor magi i liten lapp med sikkerhetsnåler i..

Om 9 dager er vi i løypa. Om ni dager er vi ferdige med det vi har trena til lenge. Gleder meg veldig. Det er helt magisk  stå på startlinja med startnummer festa på t-skjorta med sikkerhetsnåler og kjenne energien fra ca 14 000 andre som skal ut å løpe. Gleder meg veldig til akkurat det, men er litt nervøs for at alt skal gå bra. Ønsker at alt går bra med både meg og Marthe .

Liten lapp som gjør stor forskjell.

På onsdag var jeg med på Tillerløpet, et mosjonsløp på 6 km. Det var ca 190 stk som løp. Det var øsende regnvær, men jeg hadde med meg to gode venninner og det var en glede å løpe. Jeg sprang på 34 min. Det skjer noe med meg når jeg får et startnr på brystet, en deilig følelse av ekstra energi og av å være med på noe positivt. Positivt både for meg selv og andre. Det var loddtrekning på startnr og jeg vant ikke hurtigrutetur (like greit når jeg tenker meg om), men ansiktserie fra apotek1. 🙂

Fin premie

I avisen i dag står det at man siste uken før et halvmaraton/maraton skal fokusere på avslapping og spise god mat. Det skal da bli det minste problem. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med kaffe og kanelbolle, og føler at jeg er godt i gang me forberedelsene..

Viktig med de riktige forberedelsene..

 Før vi begynner på siste uka med sofaslækking skal vi ta en kortere tur på lørdag og en lang tur på søndag. Og før klokken 16 neste søndag har vi denne rundt halsen!

Denne får vi rundt halsen når vi krysser mållinjen!

Dette skal vi klare!!! 🙂 Lene

Én tanke om “Stor magi i liten lapp med sikkerhetsnåler i..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *