Snart er vi i mål!

Jeg er skitnervøs og kjempestressa. Lene bare gleder seg! Om tre dager står vi på startstreken og skal løpe halvmaraton i Oslo. Det er helt uvirkelig. Alt det vi har jobba og slitt for siden nyttår skal endelig avsluttes. Det helt for meg uvirkelige prosjektet er snart over. Enn at jeg sa ja til dette. Det forstår jeg ennå ikke.

Men om tre dager står jeg på startstreken med startnummer 44957 på brystet. Da skal jeg beine avgårde sammen med mange tusen andre. Lene starter litt før meg. Jeg må bare løpe som en gal og prøve å nå henne igjen. Da har jeg «hare», fartsholder og ikke minst en kjempemotivator foran meg. For hun gleder seg sånn til denne dagen! Hun har løpt en gang før. Det er kanskje derfor. Hun vet hva hun går til 🙂

Jeg gruer meg bare! For dette blir tungt, tungt, tungt. Det eneste jeg gleder meg til akkurat nå er hvis jeg kommer meg over målstreken og slipper å bryte løpet.  Vi får se hvordan det går. Men snart er vi i mål 🙂

Marthe 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *