litt post-halvmaraton-depresjon…

Vi klarte det! Det er nå tre uker siden og vi har endelig «landa» og klarer å prate med folk om andre temaer enn løping.. 🙂 Det var veldig deilig å nå målet vi hadde satt oss. Utrolig artig- og helt speielt å kjenne på energien fra 8000 andre halvmaratonløpere. Tynne, tykke, veltrente, utrente, unge, halvgamle og noen veldig gamle. Det er så artig å være en del av en flokk med så mange sprekinger.

 

 

 

 

 

 

 

Denne medaljen var verd strevet. For strev var det virkelig. Det er utrolig tungt å løpe 21 km. Selv om vi hadde trena masse så var det veldig tungt. Neste år skal vi trene mer på å løpe langt. For vi skal være med neste år- det har vi allerede bestemt.

 

 

 

 

 

 

 

På dette bildet er vi bra «sigen» i knærne, men det vises heldigvis ikke på bildet..

Det rare med å nå et mål er at det er så tomt etterpå. Hva nå liksom? Ett år er veldig lenge. Nå står vinteren for døren og vi må finne noe for å holde motivasjonen oppe. Jeg har selv vært på et par korte løpeturer, men motivasjonen til å løpe 10-15 km mangler. Jeg må finne den igjen. I min motivasjonsleting fant jeg denne flotte bloggen.

http://www.lettbent.com

Her er det bare å suge til seg løpeglede og motivasjon. 🙂

Ønsker dere en sprek uke. Husk man angrer sjelden på at man tok seg en trimtur. Og oktober kan være en fin måned bare man har godt med klær, refleksvest og sko som tåler gjørme.

🙂 Lene

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *