Fine fine november!

Siste dagen i November er her. Vi har ikke hatt ett eneste blogginnlegg i November. Seriøse trimbloggere må jo blogge- nytter ikke å skryte på seg en blogg hvis man ikke skriver noe der.  Jeg synes vanligvis at november er en trasig måned. I november er det mørkt, vått og trist. November er en måned hvor jeg føler at jeg er tappet for energi og det kjennes som om jeg ikke får åpnet øynene ordentlig. November 2011 har ikke vært sånn.

November har vært en fantastisk måned. Det har vært mildt og fint. Jeg har gått turer i lunsjene med en god kollega, jeg har løpt alene på mørke kvelder, jeg har løpt før middag sammen med min kjære mann, jeg har svømt sammen med ungene mine og jeg har gått turer både alene og sammen med venninner. Ifølge sports-tracker som jeg har installert på mobilen min, har jeg 25 treningsøkter i November.

Det er godt å kjenne at der det før var høstdepresjon og mørke, er det nå overskudd og glede. (halleluja.)

Tordivelen løper i skumringen

 

 

 

 

 

 

 

 

På lørdag kom første vinterdagen. Jeg har fått vinteredekk på joggeskoene mine. Dette kan man få gjort på sportbutikk til ca 300, men jeg fikk gjort det på lokal dekkbutikk http://www.hns-dekkservice.no/  Like bra resultat til en mye mindre pris!

I got pigs in my shoes..

 

 

 

 

 

 

 

 

En annen ting jeg har gjort i November er at jeg har byttet ut:

Dypt savnet

 

 

 

 

 

Med:

Ikke akkurat like godt, men samme farge...

 

 

 

 

 

Som igjen har ført til en lettere kropp. Jeg ser derfor lyst på vinteren og tror at vårens, sommerens og høstens løpeturer skal bli lettere med litt mindre å bære på.

I morgen er det 1. desember og en travel men koselig måned. Mitt mål for desember er å ikke glemme at trening fører til like mye kos og velvær som sofasliting, pepperkakespising og gløggdrikking. Jeg ønsker litt av begge deler i desember.

Ønsker dere en flott, aktiv og trivelig adventsmåned.

 Hilsen Lene 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *