Snowjogg!

I dag pøvde jeg for første gang å løpe på vinterføre. Med stillongs under løpetights, fleece under løpejakken, buff, strikkavotter og lue.

 

 

 

 

Jeg måtte ut å prøve mine tidligere omtalte gamle Nike med insatte pigger.

Fungerte flott på vinterføre.

Perfekte løpeforhold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var helt fantastisk! Måneskinn, minus 5 grader og perfekte løpeforhold. Det er noe spesielt med fysisk aktivitet ute en vinterkveld. Det er mange barndomsminner fra kvelder ute i fysisk aktivitet, aking, skigåing, basing i sneen med ladda på seg som gjør det så godt i kropp og sjel og være ute når det e kaldt.

Jeg spang ikke så langt, sprang 5 km og klarte å holde 9 km i timen. Snøen gjør det vanskeligere å løpe fort. Dette er et mye bedre alternativ enn å kike i veggen på et treningssenter med ei gummimatte under joggeskoen.

Jeg er gira nå og gleder meg til neste tur. Mitt mål for vinteren er å trene minst mulig inne på et treningssenter og mest mulig ute.

  Lene meg vinter-joggesko

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *