Få deg en heiagjeng!

Trenger du litt ekstra motivasjon? Ønsker du å bli sett og få tilbakemeldinger på det du gjør?

FÅ DEG EN HEIAGJENG!

heia heia!

Jeg har fått meg en egen heiagjeng. En gjeng som heier på meg, ser hva og hvordan jeg trenger og gir meg tilbakemelding. Jeg heier på dem også, gir tilbakemelding på fart, utholdenhet og på terrenget/området de løper i. Denne gjengen er fordelt over hele verden. Jeg har treningskamerater i blandt annet Polen, Norge, Finland, Frankrike, Sverige, England, Canada, Brasil, Malaysia, Tyskland og Russland.

Når jeg løper så kan jeg ta bilder av turen med mobilen og vise til heiagjengen min. Når jeg laster opp turen når jeg er i mål så legger bildene seg i løypa på det punktet jeg tok bildet. Jeg kjenner ikke disse menneskene, og deler ingenting av mitt privatliv. Kun løpeturer, skiturer og andre treningsøkter. Alt dette har jeg fått via dennne applikasjonen.

www.sports-tracker.com

Fint å se hvor man har løpt.

Det er utrolig motiverende at noen kan se og kommentere treningen din når du er ferdig. Ofte er det det som gjør at jeg løper de ekstra to kilometrene eller løper litt ekstra fort.
Anbefaler deg å prøve. Trenger du et medlem i heiagjengen din så legg meg til: brukernavn lenejoggesko. Finn medlemmer som gjør de samme aktivitetene som deg og send forespørsel om å være treningsvenn. Dette er ikke som facebook og du blottlegger ikke ditt privatliv, bortsett fra hvor du er i fra, hva du trener og hvor du trener. Det er også veldig artig å få være «med på» sykkelturer i Brasil, joggeturer på stranda i Australia, løpeturer på landsbygda i England, skiturer i Finland og løpeturer i Paris.
Lykke til!  Lene 🙂

Én tanke om “Få deg en heiagjeng!

  1. Hej Lene

    Du har glömt «en promenad i Arboga» 😉

    Kul och läsa er blogg.

    Trevlig helg önskar Pelle från ett regnigt Arboga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *