Løype!

Jeg har blitt hekta på å gå på ski. Jeg har den siste måneden gått lengre på ski en jeg sikkert har gjort de siste 5 årene tilsammen. Skigåing er så artig, fint, koselig, avslappende og energigivende. Det er så godt å gå enten alene eller sammen med en av sønnene mine, under stjerneklar himmel. Godt å kjenne lyden av ski som glir og stavene som rytmisk treffer bakken. Jeg har ski som er 16 å gamle, med gamle bindinger og stålkant. Jeg går på ski, jeg løper ikke. Jeg får ikke til å skøyte skikkelig med mine fjellski. Jeg går fiskebein opp bakkene og ploger ned bakkene. Skiløping får sprekingene med hodelykt og kondomdrakt ta seg av. Jeg går først og fremst på ski fordi jeg liker det så godt, at det er god trening og forbrenner haugevis med kalorier tar jeg som bonus.

 

Det er så godt å bli kald i kinnene, godt å suse nedover bakker i full fart og føle en barnslig glede over å ha det artig i snøen i mørket.
Vinteren blir så mye finere hvis man finner ut av alt det positive den kan gi. En lørdagskveld jeg og min tiåring gikk på ski, strevde vi oss opp en lang bakke i dårlig føre. Nedover bakken kom en mann i 60årene, med langt hår og en langt fra moderne skidress. Da han suste forbi oss ropte han: ER DET IKKE DEILIG!!!  Det kaller jeg ekte idrettsglede.

Kvalitetstid under stjernehimmel.

For ekstra motstand, dropp skismurning....

Jeg ønsker dere alle en vinter full av vinterglede!    Lene med skisko

Trofaste og varme.

Annonser

5 tanker om “Løype!

  1. Ser dere er spræk ja ,og da tenker jeg dere kanskje tar utfordringen og blir med på marka rundt søndag :o))) :Vanntanken – Smistad – Rønningen – Grønnlia – Skistua Retur samme vei eller bli hentet på Skistua :o)

  2. Fantastisk godt skrevet Lene :o)) Gleder meg til å se deg suse forbi i sporet i kveld … eller har du allerede vært ute ;o) Inspirerende fyr dere møtte da 🙂

  3. Jeg foreslår at du kjøper deg ett par nymotens lette, gode ski, da blir det ENDA morsommere :)…for det har jeg gjort. Kan ikke forstå at jeg «gidda» å gå me de gamle skia nå som jeg har nye…en helt ny verden 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *