Nu er vi igang igjen!

Vår!

Vår-lalalavår-iår

Nå er vi igang igjen. Ikke med løping for det har vi vært igang med lenge. Men vi er igang med blogging. Nå er det mindre enn fem måneder til vi skal i vinden igjen. Denne gangen blir det artigere enn i fjor for vi kommer til å være i mye bedre form og bedre forberedt. Vi skal trene mer på å løpe lange distanse og skal løpe 21 km minst en gang før september.

Jeg har vært med på mitt første offisielle løp Tordenskioldløpet.  Et løp på ti km i nydelige omgivelser på Lade i Trondheim. Det var 900 deltakere, delt på  to løp på 5 km og 10 km. Nydelig ettermiddagssol og passelig med vind. Perfekt løpevær. Det er noe veldig spesielt og fint med å stå å trippe på målstreken med startnummer på brystet. Så fint å løpe sammen med så mange andre. Det er fint å være i så god form at jeg klarer å løpe forbi mange, selv om jeg langt ifra er en av de raskeste. Jeg fullførte på 57 min og er ganske fornøyd med det. Hadde jeg ennå klart å holde det tempoet over lengre distanser. Det skal jeg trene mye på.

Siste innspurt

Nå er det kun en måned til mitt neste løp. da skal jeg være med på iFormløpet i Bergen sammen med min søster og en haug med andre jenter. Men før det skal jeg løpe mange turer i marka sammen med Marthe. Vi bare venter på at snøen skal smelte og veiene bli tørre.

Ønsker dere en fin mai måned. Nyt denne vakre måneden som går så alt for fort.

fine fine mai

Løpehilsen fra Lene 🙂

Én tanke om “Nu er vi igang igjen!

  1. Trevligt att följa eran förberedelse inför det stora loppet, lycka till!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *